Koncernredovisning

En koncern består av en grupp företag med gemensamt ägande. Ofta uppbyggt som ett moderbolag som fungerar som holdingbolag med ett eller flera dotterbolag. Att få ihop de olika företagens redovisning för att se ut som om det vore ett enda företag är det som kallas koncernredovisning.

Det är många företag som med stöd av lagen kan undvika att göra en formell koncernredovisning, dvs man behöver inte publicera en koncernårsredovisning med allt vad det innebär.

Vår approach är dock normalt inte den formella koncernredovisningen utan ett större fokus på att ha en operativ koncernredovisning som hjälper dig som företagare att få en bättre överblick och styrning över din grupp av företag.

Koncernrapportering

Vi har även erfarenhet av att hjälpa till med koncernrapportering till moderbolag och rapportpaket. Både som interimsuppdrag eller där vi stöttar med timmar vid månadsskiften.

 

Kontakta oss kring koncernredovisning

Inom Ekonova och i vårt kontaktnät har vi erfarenhet från såväl riktigt stora koncernen och en del mindre, samt ett bra kontaktnät på programvarusidan.

Kontakta Jörgen för mer information om hur vi kan hjälpa till med koncernredovisning.

Vill ni har mer information om våra tjänster och hur vi skulle kunna förbättra er verksamhet?

Hör av er till oss så kan vi förklara mer eller boka in ett förutsättningslöst möte. Då får vi chansen att lära känna varandra och så kan vi ta fram ett förslag. Ring eller maila någon av oss så berättar vi mer!

Leyla Bekir

0470-16 887

leyla@ekonova.se

Jörgen Blixt

079-335 77 46

jorgen@ekonova.se

Besöksadress

Grusåsvägen 10
352 45 Växjö

Kontakt

info@ekonova.se
010-33 33 504