VI DIGITALISERAR DIG OCH DITT FÖRETAG SÅ DU KAN GÖRA DET DU ÄR BÄST PÅ!

DIN BOKFÖRING

Automatkonteringar med AI-funktioner som anpassas till ditt företagande effektiviserar dina ekonomiska processer, sparar dig tid och pengar samt att de spårbara transaktionerna ökar din kontroll och insyn i företaget direkt, när och vart du än befinner dig! Efter sex månader sparar man i genomsnitt ca 25% av kostnaderna som byråkund eller 50% av din tid du lägger på administration.

DIGITAL POST

Inga fler pappersfakturor! Vi hjälper dig att få en automatisk koppling så att dina underlag syns direkt i ditt bokföringsprogram. Ingen post i brevlådan!

API-KOPPLINGAR / INTEGRATIONER

Vi hjälper dig med att hitta och integrera API-kopplingarna till ditt bokföringsprogram. Exempelvis automatiska kopplingar till din webbshop, lagersystem, kassasystem, betallösningar och andra affärssystem.

GDPR & DOKUMENTATION AV BOKFÖRING

Genom inloggning med BankID, digitala underlag och regelbundna backupper av din data håller vi kraven på ett säkert sätt och i linje med GDPR. Via digital hantering är det enkelt att följa bokföringslagen om arkivering av bokföringsmaterial.

BANK

Automatiska kopplingar som sparas i tid och visas automatiskt i bokföringen.

PERSONLIG SERVICE

Första kontakten med redovisningsekonom som kontrollerar ens bokföring regelbundet.

REALTIDSRAPPORTER

Bokföring i realtid möjliggör bättre beslutsunderlag, rapporter till myndigheter och andra intressenter som behöver ha insyn i ditt företag.

SKATTEVERKET

Du får dina skatteuppgifter direkt i ditt ekonomisystem. Med denna koppling skickas dina deklarationer in till Skatteverket och du godkänner bara deklarationerna med ditt BankID.

UNDERLAGSINLÄMNING

Att lämna in dina underlag har aldrig varit enklare! Via en app skickar du enkelt in dina underlag direkt in i ditt bokföringssystem. Glöm delningar, mejladresser eller snigelpost. Konsulten sparar tid och du sparar pengar!

LEVERANTÖRSFAKTUROR / KUNDFAKTUROR

Vi sätter upp ett digitalt flöde av e-fakturering och fakturatolkning.
Vi kopplar in dina inkommande- och utgående fakturor så att de bokförs automatiskt samt att era inbetalningar och utbetalningar bokförs automatisk via koppling till bank eller filöverföring.

PAKETPRIS FRÅN 10 500 KR

BOKFÖRINGSPROGRAM VI JOBBAR MED:

Skicka intresseanmälan

Besöksadress

Grusåsvägen 10
352 45 Växjö

Kontakt

info@ekonova.se
010-33 33 504