ACC Nova

Senaste årets tekniska utveckling inom redovisning har gjort att man oavsett företagets storlek kan idag arbeta helt digitalt och automatiserad utan att investera flera hundra tusentals kronor i nytt affärssystem. Detta har vi på Ekonova längtat efter och kan nu äntligen börja arbeta med dessa processer som gör att våra kunder kan spara tid och pengar.

Digitala processer sparar både tid och pengar

Nedan har vi listat några exempel på vilka processer vi på Ekonova kan hjälpa er med:

  • Inkommande fakturor. Ta emot fakturor i ett digitaliserat och automatiserat flöde med möjlighet av olika digitala attesteringsflöden och fördela på olika kostnadsställen, projekt och avdelningar.

  • Utgående fakturor. Med hjälp av olika faktureringstjänster kan du skicka automatiskt fakturor till alla dina kunder som de vill ha dem – elektroniskt, som pdf eller på papper. Dessa kan automatisk läsas in via filer så du själv aldrig behöver boka av betalda fakturor en och en.

  • Sammankopplingar med din bank som möjliggör automatiska filtransaktioner när du ska göra betalningar, utbetalning av löner, och automatiska kontotransaktioner direkt till ditt bokföringsprogram.

  • Kvitton och resor sammankopplas så att de automatiskt går in i ditt bokföringsprogram. Man tar kort på kvittot och sammankopplar det med den aktuella korttransaktionen vid koppling till banken.

  • Tidsredovisningsintegration till bokföringsprogrammet gör att du kan effektivisera både faktureringsunderlag ut till kund och löneadministrationen.

När de olika processerna ovan är implementerade i ditt affärssystem betyder det att du snabbare och effektivt får aktuella ekonomiska rapporter från din bokföring direkt till dig vart du än befinner dig.

– Snabba och aktuella ekonomiska rapporter, nyckeltal, analyser och budgetar.

– Vi hjälper dig med att smidigt komma igång med automatiska integrationslösningar till andra program som till exempel all försäljning via din webbshop, betalningslösningar, kassasystem och lager.

Vill ni har mer information om ACC NOVA? Har ni en idé på hur vi skulle kunna hjälpa er att digitalisera er verksamhet?

Passa på att boka in ett möte med någon av Ekonovas experter inom digitalisering. Alla kunder har olika behov och vi är vana vid att skapa helt skräddarsydda lösningar för varje ny kund. Under mötet kan vi i lugn och ro gå igenom alla delar av ACC NOVA och komma med förslag på hur vi skulle kunna digitalisera och effektivisera din verksamhet. Ring eller maila någon av oss så berättar vi mer!

Selma Kulenovic

076-168 29 88

selma@ekonova.se

Emelie Söderlund

073-509 84 41

emelie@ekonova.se

Besöksadress

Norra Esplanaden 16
352 31 Växjö

Kontakt

leyla@ekonova.se
0470-16 887

 

Vi på Ekonova arbetar med allt från enkel bokföring till avancerad redovisning.  Vårt arbetslag består av ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, auktoriserad FAR redovisningsekonom, affärsutvecklare och ekonomer.